KOOT ARCHITECTUUR

KOOT ARCHITECTUUR

Koot architectuur is een interieurarchitectenbureau met een breed scala aan diensten. Wilt u een complete make-over voor uw interieur, een verrassende serre of uitbouw, een renovatie of herbestemming van uw bestaande pand? Bij ons bent u aan het goede adres.
Wij maken ontwerpen voor scholen, woningen, woonboerderijen, kantoren, zorginstellingen en ook voor monumentale panden die onder de Monumentenwet vallen. Ons motto is: voor iedere klant en voor ieder probleem bestaat een passende oplossing. Daarbinnen sturen wij natuurlijk altijd aan op het mooiste en beste ontwerp, een ontwerp dat positieve energie oplevert.


Ontwerp

Elk geslaagd project begint met een solide basis. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever wordt een wensenprogramma opgesteld dat wij vervolgens in schetsontwerpen vertalen. Daarna wordt stap voor stap toegewerkt naar een definitief ontwerp.


Duurzaam en energieneutraal

Pieter Koot: "Als interieurarchitect probeer ik, uitgaande van de wensen en eisen van de opdrachtgever, het maximale te bereiken in ontwerp, kostenbeheersing, planning en begeleiding. Daarbij zijn oog voor detail, origineel materiaal- en kleurgebruik en vooral functionaliteit mijn uitgangspunten. Maar minstens zo belangrijk vind ik dat mijn ontwerpen duurzaam en waar mogelijk energieneutraal zijn. Om die reden verwerk ik bij voorkeur bestaande of herbruikbare materialen in mijn ontwerpen, materialen die de natuur ons in bruikleen heeft gegeven".

Kleur- en materiaaladvies

Met een goed kleurplan kunnen bestaande interieurs ook zonder al te grote investeringen enorm opgewaardeerd worden. De kracht van kleur kan een betere structuur brengen in een gebouw waardoor de leefbaarheid, werk- of leerprestaties toenemen. Wij geven ook advies op het gebied van verlichting en akoestiek. Ook hierbij is eerlijke materiaaltoepassing onze visie.

Energie

Elk nieuw "KOOT"-interieur zal u
positieve energie geven
en is een duurzame
en waardevolle investering.

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op
met KOOT ARCHITECTUUR.
KOOT ARCHITECTUUR

KOOT ARCHITECTUUR

Skerwald 12
8618 NE Oosthem
Mobiel: 06 228 33 663
info@kootarchitectuur.nl